Stijlen en sjablonen met Word 2016

Stijlen en sjablonen met Word 2016

Stijlen

Eén van de minst gebruikte mogelijkheden van Word zijn de stijlen. Ze worden vaak als lastig gezien. Niets is minder waar.

Als u professioneel met Word werkt zijn stijlen een enorme hulp bij de opmaak van een lang document. Stijlen besparen u veel tijd en u bent zeker van een identieke vormgeving door het gehele document.

U leert hoe u stijlen aanmaakt, indeelt, aanpast en gebruikt. U leert de verschillen tussen een teken- en een alineastijl. U leert te werken met stijlfamilies. Met behulp van deze kennis kunt u in één keer een volledig document van lettertype veranderen.

Sjablonen

Ook de mogelijkheid om sjablonen te maken en te gebruiken wordt vaak niet gebruikt. Als u vaak met dezelfde documenten werkt, facturen, offertes, memo’s of aanmaningen, dan zal de kennis van het gebruik van sjablonen goud waard blijken te zijn.

De kennis die u opdoet in dit korte boekje zal u vele uren besparen.

OLC en zelfstudie

Dit boek is in het bijzonder geschreven voor open leercentra. Klassen waar cursisten onder begeleiding van een docent het boek zelfstandig doornemen. Het boek is ook geschikt voor zelfstudie.

Er worden oefenbestanden bijgeleverd zodat u kunt oefenen met de diverse onderwerpen.

Gegevens          ISBN: 9789461390264
69 pagina’s
Ringband

Prijs                   € 17,50 (inclusief btw)