Online Essentials met Outlook 2013

Online Essentials met Outlook 2013

Het boek Online Essentials behandelt de onderwerpen Internet en Outlook, aangevuld met theoretische hoofdstukken.

Vaak wordt gedacht dat kennis over internet niet zo belangrijk is. Niets is minder waar. Internet is een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Wat begon als een moeilijk toegankelijk netwerk is een efficiënt wereldwijde snelweg geworden. Een snelweg met zijn eigen regels en gevaren.

Het onderdeel Internet behandelt het idee achter internet, en de mogelijkheden van de browser en de zoekmachine. Het leert u hoe u efficiënt kunt zoeken op internet.

Het internet biedt informatie en vele mogelijkheden. Daarnaast zijn er allerlei gevaren die op de loer liggen zoals virussen. De hoofdstukken Informatie en Digitale veiligheid behandelen deze onderwerpen. Het laatste hoofdstuk behandelt de tegenwoordig alom aanwezige online gemeenschappen.

Outlook 2013
Outlook is meer dan alleen het ontvangen en verzenden van emailberichten.
Hoe maakt u een sluitend mappensysteem, zodat u de e-mail kunt opslaan en terugvinden. Hoe maakt u contactpersonen en groepen aan.
Daarnaast is de agenda tegenwoordig erg belangrijk. Hoe gebruikt u de agenda, hoe nodigt u mensen uit voor een vergadering.
Dit zijn de onderwerpen die voorbijkomen in Online Essentials.

Online Essentials is geschreven volgens de door ECDL uitgegeven Syllabus versie 1.0. Na bestudering van dit boek kunt u het ECDL examen Computer Essentials afleggen.
Dit boek is door ECDL gecertificeerd.

Gegevens Online Essentials
ISBN: 978 94 6139 0165
210 pagina’s
Ringband
Prijs € 27,50 (inclusief btw)